ㅤㅤ

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

1. Who is the Father of our Nation?
Answer: Mahatma Gandhi

2. Who was the first President of India?
Answer: Dr. Rajendra Prasad

3. Who is known as Father of Indian Constitution?
Answer: Dr. B. R. Ambedkar

4. Which is the most sensitive organ in our body?
Answer: Skin

5. Giddha is the folk dance of?
Answer: Punjab

6. Who was the first Prime Minister of India?
Answer: Jawaharlal Nehru was the first Prime Minister of India.

7. Which is the heavier metal of these two? Gold or Silver?
Answer: Gold

8. Who invented Computer?
Answer: Charles Babbage

9. 1024 Kilobytes is equal to?
Answer: 1 Megabyte (MB)

10. Brain of computer is?
Answer: CPU

11. India lies in which continent?
Answer: Asia

12. Which country are the Giza Pyramids in?
Answer: The Giza Pyramids are in Egypt.

13. What city is the statue of liberty in?
Answer: The statue of liberty is in New York City

14. How many Cricket world cups does India have?
Answer: India has two cricket world cups.

15. Martyrs’ Day is celebrated every year on?
Answer: 30th January

16. Name the first 3 planets in our solar system?
Answer: The first 3 planets in our solar system are mercury, venus, and earth.

17. Which is the longest river on the earth?
Answer: Nile

18. Gir National Park in Gujarat is famous for?
Answer: Lion

19. Which animal has hump on its back?
Answer: Camel

20. Name 3 root vegetables?
Answer: Beets, carrots, and radish are root vegetables.


Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

21. Name the game which is played with bat, ball and wicket?
Answer: Cricket

22. Smallest state of India is?
Answer: Goa

23. Fastest animal on earth is?
Answer: Cheetah

24. Which is the animal referred as the ship of the desert?
Answer: Camel

25. Which plant grows in desert?
Answer: Cactus

26. Highest dam of India is?
Answer: Tehri Dam

27. The total distance around a figure is called its?
Answer: Perimeter

28. A figure with 8 sides is called?
Answer: Octagon

29. What colour symbolises peace?
Answer: The colour white symbolises peace.

30. National Tree of India is?
Answer: Banyan tree

31. Which flower is white in colour?
Answer: Jasmine

32. Agra is situated on the bank of river?
Answer: Yamuna

33. Baby of horse is called?
Answer: Colt

34. National animal of India
Answer: Tiger

35. Shape of Egg is?
Answer: Oval

36. Most widely spoken language in the world is?
Answer: Mandarin (Chinese)

37. Which insect has colourful wings?
Answer: Butterfly

38. Who wrote Romeo and Juliet?
Answer: William Shakespeare wrote Romeo and Juliet.

39. Cry of lion is called?
Answer: Roar

40. Name any reptile?
Answer: A lizard is a reptile.


Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers


41. Cataract is the disease of?
Answer: Eyes

42. Which organ purify our blood?
Answer: Kidney

43. Who wrote the National Anthem – Jana Gana Mana?
Answer: Rabindra Nath Tagore

44. How many colours are there in India’s National Flag?
Answer: Three

45. Gateway of India is located at?
Answer: Mumbai

46. Who was Albert Einstein?
Answer: Albert Einstein was a famous scientist.

47. What crop is famously grown in the region of Darjeeling?
Answer: The region of Darjeeling is known to grow Tea leaves.

48. Capital of Uttarakhand is?
Answer: Dehradun

49. When do we celebrate our Independence Day?
Answer: 15th August

50. Sun is a?
Answer: Star

51. Which planet is nearest to Earth?
Answer: Venus

52. We get solar energy from?
Answer: Sun

53. What islands are a part of the country of India?
Answer: The Andaman and Nicobar Islands and Lakshadweep Islands belong to India.

54. Where does a dog live?
Answer: Kennel

55. Which animal is called the ship of the desert?
Answer: Camel

56. Goitre is caused due to the deficiency of?
Answer: Iodine

57. Who was George Washington?
Answer: George Washington was the first president of the United States of America.

58. Longest river in the world is?
Answer: Nile

59. How many players are there in a cricket team?
Answer: 11

60. Largest island in the world is?
Answer: Green Land


Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers


61. Which president of the USA is responsible for the Emancipation Proclamation?
Answer: Abraham Lincoln is responsible for the Emancipation Proclamation.

62. LBW is related to which sports?
Answer: Cricket

63. Young one of a cat is called?
Answer: Kitten

64. Which African nation is famous for chocolate?
Answer: The nation of Ghana is world famous for chocolate.

65. Saina Nehwal is associated with which sports?
Answer: Badminton

66. How many days are there in a Leap year?
Answer: 366

67. Olylmpics games are held after every?
Answer: 4 years

68. How many sides are there in a pentagon?
Answer: 5

69. What is King Arthur’s sword called?
Answer: King Arthur’s sword was called Excalibur.

70. A place where bees are kept is called?
Answer: Aviary

71. Which is the biggest sea animal?
Answer: Dolphin

72. Who is the founder of Microsoft?
Answer: Bill Gates is the founder of Microsoft.

73. Who discovered Penicillin?
Answer: Alexander Flemming

74. Who was popularly known as Netaji?
Answer: Subhash Chandra Bose

75. Which country does the company Sony come from?
Answer: Sony comes from the nation of Japan.

76. Scientific study of birds is called?
Answer: Ornithology

77. Who is the author of the book – Broken Wing?
Answer: Sarojini Naidu

78. Largest desert in the world is?
Answer: Sahara desert

79. In which direction does the sun rise?
Answer: The sun rises from the east.

80. Kuchipudi is the dance form of which state?
Answer: Andhra Pradesh


Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers


81. Who was Margaret Thatcher?
Answer: Margaret Thatcher was a former Prime Minister of the United Kingdom

82. United Nation (UN) day is celebrated on?
Answer: 24th October

83. In which season we wear warm clothes?
Answer: Winter

84. Which bird can not fly?
Answer: Ostrich

85. We should cross the road when the traffic light is?
Answer: Green

86. Place where animals and birds are kept?
Answer: Zoo

87. In which festival we play with colours?
Answer: Holi

88. Which fruit gives us oil?
Answer: Coconut

89. Which jungle is the most dense in the world?
Answer: The Amazon is the densest jungle in the world.

90. The national song
Answer: Vande Mataram

91. The national bird is
Answer: Peacock

92. The national fruit is
Answer: Mango

93. National Education Day
Answer: 11 Nov.

94. Children’s Day
Answer: 14 Nov.

95. Teacher’s Day
Answer: 5 September

96. Which place is known as tea garden of India
Answer: Assam

97. Which is the smallest bird ?
Answer: Humming Bird

98. Which is the largest ocean in the world ?
Answer: Pacific Ocean

99. Which is India’s largest fresh water lake?
Answer: Wular Lake

100. Which is the tallest waterfall in the world ?
Answer: Angel Falls


Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers


101. What does UPS stand for?
Answer: Uninterrupted Power Supply

102. Name the four metropolitan cities of India
Answer: Mumbai, Chennai, Kolkata, Delhi

103. Name the birthplace of Netaji Subhash Chandra Bose
Answer: Cuttack in Odisha

104.  What is the boiling point of water?
Answer: 100 degree is the boiling point of water.

105. Narendra Modi was the Chief Minister of which states?
Answer: Gujarat

106. Which state has taken up Sanskrit as an official language?
Answer: Uttarakhand

107. Name the first female Indian Astronaut
Answer: Kalpana Chawla

108. Who was the first Indian to go to space?
Answer: Rakesh Sharma

109. Who was India’s longest serving Prime Minister?
Answer: Jawaharlal Nehru

110. Which is the smallest continent?
Answer: Australia

111. Who invented the telephone?
Answer: Alexander Graham Bell

112. Which acid is found in lemon?
Answer: Citric Acid

113. What is India’s form of Governance?
Answer: Democracy

114. How many states does India have?
Answer: 29

115. Who was the first Indian Woman to climb Mount Everest?
Answer: Bachendri Pal

116. ‘Madhubani’, a style of folk paintings, is popular in which of the following states in India?
Answer: Bihar

117. Australia lies between which two oceans?
Answer: The Indian Ocean and Pacific Ocean

118. Name the 14th President of India
Answer: Ram Nath Kovind

119. Which Indian woman was the first to win the Nobel Prize?
Answer: Mother Teresa

120.  Who was the inventor of the light bulb?
Answer: Thomas Edison


500 general knowledge questions and answers pdf | general knowledge questions with answers

121. Who is the Finance Minister of India?
Answer: Arun Jaitley

122. What is the national game of USA?
Answer: Baseball

123. What is the full form of NEWS?
Answer: North East West South

124. What is the full form of AM and PM?
Answer: Ante Meridiem and After Midday

125. Who is the Vice President of India?
Answer: Venkaiah Naidu

126. Name the lightest gas
Answer: Hydrogen

127. Who wrote Panchatantra?
Answer: Vishnu Sharma

128. Who was the first Indian to have won the Nobel Prize?
Answer: Rabindranath Tagore

129. Name the region that has the oldest rocks
Answer: Aravalli

130. Name the highest mountain peak of India
Answer: Mount Kanchenjunga

131. Entomology is the science that studies
Answer: Insect

132. How many layers are there in Earth’s atmosphere?
Answer: 5

133. Name the biggest planet in our solar system
Answer: Jupiter

134. Which is the largest plateau in the world?
Answer: Tibetan Plateau

135. What is the order of the planets in the Solar System?
Answer: Mercury, Venus, Earth, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, and Neptune

136. Who invented the Television?
Answer: John Logie Baird

137. Where is the Ajanta caves situated?
Answer: Maharashtra

138. What is the name of India and Pakistan’s border?
Answer: Radcliffe Line

139. What is the ratio of width to the length of National Flag of India?
Answer: 2:3

140. Which gas commonly known as laughing gas
Answer: Nitrous oxide


500 general knowledge questions and answers pdf | general knowledge questions with answers


141. Gandhi Ji started the Dandi March in which year?
Answer: 1930

142. What is the study of Universe known as?
Answer: Cosmology

143. Why are the leaves of a plant so important?
Answer:  They produce food for the plant through photosynthesis

144. The famous Ganga Sagar Mela an annual fair is held in which state of India?
Answer: West Bengal

145. Who is considered the founder of the Sikh religion?
Answer: Guru Nanak

146. Who was known as the Indian Napoleon?
Answer: Samudragupta

147. Who gave the slogan Do or Die?
Answer: Mahatma Gandhi

148. What is the distance between Earth and Sun?
Answer: 149.6 Million km

149. Which is the largest country in the world based on the area?
Answer: Russia

150. What is the most spoken language in the world?
Answer: Mandarin or Chinese

151. Which is the longest river in the world?
Answer: Nile

152. Which is the largest bone in the human body?
Answer: Femur, also known as the thighbone

153. Which is the first biosphere reserve in India?
Answer: Nilgiri Biosphere Reserve

154. Which is the largest freshwater lake in India?
Answer: Wular Lake

155. What is the full form of HTTP?
Answer: Hypertext Transfer Protocol

156. Which planet is known as the Red Planet?
Answer: Mars

157. Place these shapes in order of how many sides they have—square, triangle, octagon, and hexagon?
Answer: Triangle, square, hexagon, octagon

158. Who discovered the theory of relativity?
Answer: Albert Einstein

159. When is Hindi Diwas celebrated?
Answer: September 14th of every year

160. What is the script for Hindi language?
Answer: Devanagari


500 general knowledge questions and answers pdf | general knowledge questions with answers

161. Who was the most sought-after social reformer after the end of Sati?
Answer: Raja Ram Mohan Roy

162. What is the name of our galaxy?
Answer: Milk Mekhela also known as the Milky Way

163. What is the percentage of water on the floor of our planet?
Answer: 71 percent

164. When is Earth Day celebrated?
Answer: April 22nd of each year

165. Which is the longest and shortest river in India?
Answer: Brahmaputra and Tapi, respectively.

166. Name the metals known to the people of Indus Valley Civilisation?
Answer: Copper, bronze, silver and gold

167. Who was the first female Governor of an Indian State?
Answer: Sarojini Naidu

168. Jhum cultivation is a method of cultivation which is used to be practised in which state?
Answer: Nagaland

169.  Which planet is the coldest planet in our solar system?
Answer: Neptune

170. Who was the first Muslim lady to rule the Delhi Throne?
Answer: Razia Sultana

171. Where will you find the largest museum of India?
Answer: Chennai

500 general knowledge questions and answers pdf | general knowledge questions with answers


1. Who invented the Light Bulb?
Answer:
Thomas Alva Edison
 

2. Which planet in our solar system is known as the Red Planet?
Answer:
Mars
 

3. What is the name of the biggest planet in our solar system?
Answer:
Jupiter
 

4. Who invented the Telephone?
Answer:
Alexander Graham Bell
 

5. Who discovered Penicillin?
Answer:
Alexander Fleming
 

6. Which is the hottest planet in our solar system?
Answer:
Venus
 

7. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer:
Mercury
 

8. Which planet in our solar system is known as the Blue Planet? 
Answer:
Earth
 

9. Who invented the Printing Press?
Answer:
Johannes Gutenberg
 

10. Who successfully built and flew the world’s first Aeroplane?
Answer:
The Wright Brothers (Orville and Wilbur Wright)
 

11. What is the name of the largest moon of Saturn?
Answer:
Titan
 

12. Which planet in our Solar System takes the longest time to complete its revolution around the Sun?
Answer:
Neptune

 

13. Which planet in our Solar System has thousands of spectacular rings around it?
Answer:
Saturn
 

14. What is French scientist Louis Pasteur famous for?
Answer:
Discovering the principle of vaccination, microbial fermentation, and pasteurization.
 

15. Which is the smallest bird in the world?
Answer:
Bee Hummingbirds
 

16. Who invented the Computer?
Answer:
Charles Babbage 
 
Maths Quiz Questions for Class 3
17. How many hours are there in a day?
Answer:
24 hours
 

18. How many minutes are there in an hour?
Answer:
60 minutes
 

19. 1 L is equal to how many grams?
Answer:
1000 ml
 

20. The length of a field can be measured in Millimetres/Metres/Kilometres?
Answer:
Metres
 

21. The distance between Mumbai and Hyderabad can be measured in Centimetres/ Metres/Kilometres?
Answer:
Kilometres
 

22. When a number is multiplied by zero, the answer you get is always ____?
Answer:
Zero
 

23. 425 x 1= _______?
Answer:
425
 

24. 555 x 10= _______?
Answer:
5550
 

25. The largest 4 digit number is?
Answer:
9999
 

26. 425 + 30 = ___ + 425?
Answer:
30
 

27. 425 + 0 = ___?
Answer:
425
 

28. 425 x 0 = ___?
Answer:
0
 

29. 1789 – ____ = 1789?
Answer:
0
 

30. Half of an apple is greater than, equal to or less than one-third of an apple?
Answer:
Half of an apple is greater than one-third of an apple
 

31. One-fourth of a cake is greater than, equal to or less than one-third of that cake?
Answer:
One-fourth of a cake is less than one-third of that cake
 

32. Weight of a person is measured in litres/kilometres/kilograms?
Answer:
Kilograms
 

33. Eight o’clock in the evening is 8 am or 8 pm?
Answer:
8 pm
 
GK Quiz for Class 3 on World Affairs
34. Who are the founders of Google?
Answer:
Larry Page and Sergey Brin
 

35. How many continents are there, and their names?
Answer:
There are 7 continents: Asia, Africa, Europe, North America, South America, Australia, Antarctica

 

36. Which is the largest continent?
Answer:
Asia
 

37. In which continent is India located?
Answer:
Asia
 

38. Who founded Facebook?
Answer:
Mark Zuckerberg
 

39. Where were the last Olympic Games held, and when?
Answer:
Rio de Janeiro, Brazil in 2016
 

40. Where will the next Olympic Games be held, and when?
Answer:
The Olympic Games to be held in Tokyo, Japan in 2021
 

41. Which is the longest river on Earth?
Answer:
Nile river in Egypt
 
GK Questions for Class 3 on India
42. Who is known as the Iron Man of India?
Answer:
Sardar Vallabhbhai Patel
 

43. Who was the first woman Prime Minister of India?
Answer:
Indira Gandhi
 

44. Who is known as the Father of the Indian Constitution?
Answer:
Dr B. R. Ambedkar
 

45. Who was the first woman President of India?
Answer:
Pratibha Patil
 

46. What is the National Animal of India?
Answer:
Tiger
 

47. What is the National Bird of India?
Answer:
Indian Peacock
 

48. What is the National Flower of India?
Answer:
Lotus
 

49. What is the National Anthem of India, and who wrote it?
Answer:
Jana Gana Mana, written by Rabindranath Tagore
 

50. What is the National Song of India?
Answer:
Vande Mataram, written by Bankim Chandra Chatterjee



1. Which animal is known as the 'Ship of the Desert"?

Answer: Camel

2. How many days are there in a week?

Answer: 7 days

3. How many hours are there in a day?

Answer: 24 hours

4. How many letters are there in the English alphabet?

Answer: 26 letters

5. Rainbow consist of how many colours?

Answer: 7 colours

6. How many days are there in a year?

Answer: 365 days (not a leap year)

7. How many minutes are there in an hour?

Answer: 60 minutes

8. How many seconds are there in a minute?

Answer: 60 seconds

9. How many seconds make one hour?

Answer: 3600 seconds

10. Baby frog is known as.......

Answer: Tadpole

11. How many consonants are there in the English alphabet?

Answer: 21 Consonants

12. How many vowels are there in the English alphabet and name them?

Answer: 5 vowels namely a, e, i, o, and u.

13. Which animal is known as the king of the jungle?

Answer: The Lion is known as the king of the jungle.

14. Name the National bird of India?

Answer: The Peacock

15. Name the National animal of India?

Answer: Tiger

16. What is the National Anthem of India?

Answer: The National Anthem of India is Jana Gana Mana.

17. Name the national flower of India?

Answer: Lotus flower

18. Name the National fruit of India?

Answer: Mango

19. What is the National song of India?

Answer: Vande Mataram

20. Who designed the National Flag of India?

Answer: The flag was designed by Pingali Venkayya.

21. Name the National game of India?

Answer: Hockey

22. Name the National tree of India?

Answer: Banyan tree

23. Name the National river of India?

Answer: Ganga

24. Name the National Reptile of India?

Answer: King Cobra

25. What is the capital of India?

Answer: New Delhi

26. Name the biggest continent in the world?

Answer: Asia

27. How many continents are there in the world?

Answer: 7 continents

28. Name the primary colours?

Answer: Red, Yellow, and Blue

29. Which is the smallest month of the year?

Answer: February

30. Name the house made of ice?

Answer: Igloo

31. Which colour symbolises peace?

Answer: White

32. Name the largest mammal?

Answer: Blue Whale

33. Sun rises in the.....

Answer: East

34. How many sides are there in a triangle?

Answer: Three

35. Name the largest planet of our Solar System?

Answer: Jupiter

36. Name the place known as the Roof of the World?

Answer: Tibet

37. Who was the first Prime Minister of India?

Answer: Pandit Jawaharlal Nehru

38. Who is the first woman prime minister of India?

Answer: Indira Gandhi

39. Who is the first citizen of India?

Answer: The President of India 

40. How many states are there in India?

Answer: 28 states

41. How many Union Territories are there in India?

Answer: 8 Union Territories

42. How many years are there in one Millenium?

Answer: 1,000 years

43. Name the first man to walk on the Moon?

Answer: Neil Armstrong

44. Name the Oceans of the World?

Answer: The Atlantic, Pacific, Indian, Arctic, and the Southern (Antarctic) oceAnswer:

45. Name the densest jungle in the world?

Answer: The Amazon rainforest

46. Which festival is called the festival of colours?

Answer: Holi

47. What is the Isosceles triangle?

Answer:  A triangle in which two sides have the same length or two sides are equal.

48. What type of gas is absorbed by plants?

Answer: Carbon Dioxide

49. How many days a February month have in the leap year?

Answer: 29 days

50. Name the longest river on the Earth?

Answer: Nile

51. Name the smallest continent?

Answer: Australia

52. Which is the principal source of energy for the Earth?

Ans Sun

53. Anti-clockwise is it from left or right?

Answer: Left

54. Name the planet nearest to the Earth?

Answer: Mercury

55. Which festival is known as the festival of light?

Answer: Diwali

56. Name a bird that lays the largest eggs?

Answer: Ostrich

57. Which is the National Aquatic Animal of India?

Answer: River Dolphin

58. Name the National Heritage Animal of India?

Answer: Elephant

59. Which is the tallest mountain in the world?

Answer: Mount Everest

60. Who invented Radio?

Answer: Guglielmo Marconi is known as the father of radio.

61. Who invented electricity?

Answer: Benjamin Franklin

62. Which continent is known as the ‘Dark’ continent?

Answer: Africa

63. Name the planet known as the Red Planet?

Answer: Mars

64. Who wrote "Malgudi Days"?

Answer: R. K. Narayan

65. Name the National game of the USA?

Answer: Baseball

66. Who invented Watch?

Answer: Peter Henlein

67. Name the largest 'Democracy' of the world?

Answer: India

68. Which is the smallest bone in the human body?

Answer: Stapes (Ear bone)

69. Name the country known as the Land of the Rising Sun?

Answer: Japan

70. How many millimetres are there in a centimetre?

Answer: 10mm

71. Name the hardest substance available on Earth?

Answer: Diamond

72. Name a shape that has ten sides?

Answer: Decagon

73. Name the largest ocean in the World?

Answer: Pacific Ocean

74. Who is the real founder of Microsoft?

Answer:  Bill Gates and Paul G. Allen

75. Who gave the theory of Relativity?

Answer: Albert Einstein

76. Who is the Father of our Nation?

Answer: Mahatma Gandhi

77. Who discovered the X-rays first?

Answer: Wilhelm Roentgen

78. Who gave the universal law of gravitation?

Answer: Issac Newton

79. What is a telescope?

Answer: A telescope is an instrument in the shape of a tube with special pieces of glass (lenses) inside it. It makes things that are far away appear bigger and nearer.

80. Name a natural satellite of Earth?

Answer: Moon

81. 34 teeth in total adults have.

Answer: False (The adult has 32 teeth in total).

82. Barometer used to measure Atmospheric Pressure.

Answer: True

83. Valentina Tereshkova was the first woman to go into space.

Answer: True

84. Sparrow is a bird known for its intelligence.

Answer: False (Owl is known for its intelligence).

85. Europe is the second smallest continent and the third most populous continent

Answer: True

86. Bosnia and Herzegovina's largest city and capital is Sarajevo.

Answer: True

87. Plants absorbs Oxygen?

Answer: False (Plants absorbs Carbon Dioxide).

88. Denmark's capital and most populous city is Copenhagen

Answer: True

89. Half of 250 is 125.

Answer: True

90. Metre per second is the unit of Speed.

Answer: True

91. William Shakespeare is a scientist.

Answer: False (William Shakespeare was an English dramatist, poet, and actor).

92. There are 200 bones in the Human Body.

Answer: False (206 bones are there in Human Body).

93. Electrons are larger than molecules.

Answer: False

94. With the help of Photosynthesis plants make their own food.

Answer: True

95. Chemical formulae of Hydrochloric acid is HCl.

Answer: True

96. There are 11 players in a cricket team.

Answer: True

97. In 1916  Olympic Games were cancelled because of World War I?

Answer: True

98. In Football, the term Hat-Trick is used.

Answer: False ( The term Hat-Trick is used in cricket).

99. There are nine players in one team of Kho Kho.

Answer: True

100. Commonwealth Games are held every four years.

Answer: True

 

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

  • general knowledge questions with answers
  • general knowledge questions with answers 2021
  • general knowledge questions in marathi
  • general knowledge questions for kids
  • general knowledge questions with answers in marathi
  • general knowledge questions in english
  • general knowledge questions with answers 2020
  • general knowledge questions with answers in english
  • general knowledge questions in hindi
  • general knowledge questions and answers
  • general knowledge questions and answers in marathi 2020
  • general knowledge questions and answers for competitive exams
  • a hard general knowledge questions
  • ask me a general knowledge questions
  • general knowledge questions based on india

Top 250 General Knowledge Questions | General Knowledge Questions and Answers

Post a Comment

Thanks for Comment

Previous Post Next Post